Om je gebruikersgegevens, contactgegevens en wachtwoord te wijzigen navigeert u naar het tabblad met uw gebruikersnaam. Indien geselecteerd klapt een venster uit (zie afbeelding) waar u kan kiezen tussen ‘Mijn profiel’ of de optie om uit te loggen.

Onder het tabblad ‘Mijn profiel’ kan u alle gegevens opgeslagen binnen Eagle aanpassen. Initieel komt u terecht bij uw gebruikersgegevens. Hier kan u de gebruikersnaam en e-mailadres aanpassen. Indien aanpassingen gedaan worden moet u steeds onderaan op de knop ‘opslaan’ klikken om deze daadwerkelijk op te slaan.

Onder Mijn contactgegevens kunnen de contactgegevens van de aanvrager worden ingevuld (als particulier, bedrijf, vereniging of gemeentelijke dienst). Indien verschillend kunnen ook de contactgegevens van de opdrachtgever, aannemer, signalisatieverantwoordelijke, evenement verantwoordelijke en veiligheidscoördinator worden meegegeven. Al deze gegevens worden automatisch ingevuld in het aanvraagformulier en moeten dus niet telkens opnieuw ingegeven worden.

Als laatste kan ook het wachtwoord van uw account worden aangepast. U wijzigt uw wachtwoord door het oude wachtwoord op te geven, gevolgd door het nieuwe wachtwoord een bevestiging. Let erop dat uw wachtwoord minimaal 7 karakters moet bevatten, waarvan minimaal 1 hoofdletter, 1 leesteken en 1 cijfer.