Het Eagle Portaal

Het Eagle Portaal is het uitgangspunt voor iedereen die een inname openbaar domein of een evenement wilt aanvragen. Via het Eagle Portaal kunt u deze aanvragen indienen bij elke stad of gemeente in Vlaanderen. Daarnaast krijgt u ook een overzicht van al uw ingediende aanvragen en kan u verschillende contactgegevens opslaan zodat deze bij toekomstige aanvragen automatisch worden ingevuld.

Alsof dat nog niet voldoende is heeft u ook de mogelijkheid om een heel aantal acties te ondernemen betreffende uw aanvragen. Zo kan u vanuit het Eagle Portaal innames verlengen, evenementen kopiëren, betaalbewijzen downloaden en zoveel meer.  Het Eagle Portaal is de ideale tool voor zowel professioneel als particulier gebruik!

Van start met het Eagle Portaal

Indien u surft naar https://app.eaglebe.com  komt u terecht op het Eagle inlogscherm. Via dit inlogscherm kan u zich registreren als nieuwe gebruiker, aanmelden als bestaande gebruiker of uw wachtwoord aanpassen indien reeds geregistreerd.

Via het tabblad Help komt u automatisch op onze helpdesk terecht waar verschillende artikels te vinden zijn met meer informatie over Eagle. Daarnaast kan u ook de taal van het portaal aanpassen naar het Nederlands of Frans.

Registreren

Bij een eerste gebruik zal u zich moeten registreren. Dit gaat als volgt:

• Bij de vraag ‘Nog geen account?’ klikt u op de link "Registreer hier".

• Vervolgens geeft u een naam, e-mailadres en wachtwoord in. Let op: het wachtwoord moet minstens 7 karakters bevatten, waarvan minimaal 1 HOOFDLETTER, 1 leesteken en 1 cijfer.

• Onder het wachtwoord moet nog een checkbox aangevinkt worden. Deze vraagt toestemming om uw contactgegevens te bewaren zodat u sneller nieuwe vergunningsaanvragen kunt indienen.

• Eens u de gegevens correct hebt ingevuld, klikt u op "Registreer".

• U ontvangt vervolgens een e-mail op het opgegeven e-mailadres om het aangemaakte account te bevestigen.

• Klik op de link in de e-mail en u krijgt een bevestiging van registratie op het scherm.

• Klik op "Aanmelden" om naar het inlogscherm te gaan en u aan te melden als gebruiker.

Aanmelden

Indien u zich reeds geregistreerd hebt kan u zich aanmelden door het opgegeven e-mailadres en wachtwoord in te vullen en te klikken op "Login".

Wachtwoord vergeten

Bent u het wachtwoord vergeten? Klik dan op "Wachtwoord vergeten?". Vervolgens geef u het gebruikte e-mailadres in en klikt u op "Reset".

U ontvangt dan een e-mail ontvangen om uw wachtwoord te resetten. Via deze mail kan u het wachtwoord herstellen door het tweemaal in te vullen in dit scherm (zie onder). Na het klikken op "Opslaan" is uw account gewijzigd en kan u zich terug aanmelden met uw nieuwe gegevens.