Aanmelden op het eagle portaal biedt vele voordelen (bijhouden contactgegevens, overzicht over aanvragen, mogelijkheid tot verlengen, ...) voor de aanvrager. Om een account aan te maken volg je de stappen zoals beschreven in het helpdesk artikel Inloggen en registreren. Indien je het portaal wil bezoeken kan dit op twee manieren:

• Surfen naar https://app.eaglebe.com
  • Via het aanvraagformulier door te klikken op het Eagle logo  in de rechter bovenhoek