Een gebruiker editeren kan via Beheer > Mijn gebruikers > Selecteer een gebruiker en klik op het pennetje. Hier kan je dan:

• Het e-mail adres aanpassen. Pas op: een e-mailadres kan maar één keer geregistreerd worden in onze database.

• Toegewezen afdeling aanpassen. Het beheer van afdelingen doe je via (Beheer > Mijn organisatie > Afdelingen)

• Gebruikersrollen aanpassen: Gebruikersrollen = welke rechten heb je. Taken toewijzen = welke plichten heb je.

• Een gebruiker actief/inactief maken.