Als men een controle wilt uitvoeren op vergunningen, is het handig om dit gericht te kunnen uitvoeren:

  • Welke vergunningen zijn vandaag geldig (goedgekeurd en betaald)?
  • Welke vergunningen zijn vandaag geautoriseerd, maar zijn nog niet betaald?

Deze vragen kan u heel eenvoudig beantwoorden met de kalender functionaliteit, een nieuw type rapportering van Eagle.


Kalender

In de zijbalk van het Eagle dashboard vind u het menu 'Kalender'. Wanneer u dit opent wordt standaard de huidige maand getoond, al kan er geopteerd worden om enkel de week of de dag te tonen. Met de pijltjes kan u snel en eenvoudig naar aansluitende data (maand, week, dag) navigeren. U kan telkens terug keren naar vandaag door op "vandaag" te klikken.


Met de optie 'Volledige dagen' kan u kiezen om de verschillende aanvragen per dag te tonen of deze uurlijks weer te geven (van start tot eind uur).Filters

Standaard worden alle vergunningen getoond. U kan hierin filteren met de filter optie links bovenaan de kalender. Op deze manier kan u bijvoorbeeld makkelijk op zoek naar de lopende, goedgekeurde aanvragen die nog niet betaald zijn.Er is ook een kleurcode gegeven aan alle aanvragen waardoor u duidelijk de status van een dossiers kunt achterhalen.


Inspecteren

Hover met de muis boven een item in de kalender om de summiere details te bekijken. Wanneer een item aangeklikt wordt zal het desbetreffende dossier openen voor een meer uitgebreid overzicht.
We hopen dat dit type van rapportering u beter kan ondersteunen voor gerichte controles!