Als er iemand een vraag heeft over zijn vergunning kan u deze makkelijk terug vinden via het menu 'Vergunningen". Hier heeft u een overzicht van alle vergunningen via de interactieve kaart of de onderliggende tabel.

Binnen de interactieve kaart kan u zoeken op adres en periode van de inname. Door op het pijl-icoontje te klikken en vervolgens op de ingenomen zone krijgt u een kort overzicht van de inname. Het bijhorende dossier kan geopend worden via de knop 'Open aanvraag'.

Via de onderliggende tabel kan eenvoudig gefilterd worden op een aantal criteria (naam, bedrijf, adres, ...). Zo kan een vergunning snel worden opgezocht aan de hand van verschillende atributen.