1. Log in via uw persoonlijke URL + gebruikersgegevens.
  2. Klik rechtsboven op "Planaanvragen".

3. Een popup opent met een "grid" of tabel met alle planaanvragen:

4. Klik helemaal rechts op het Excel icoontje om deze lijst te downloaden. Hiermee downloadt u alle planaanvragen met alle detail informatie.

5. Een systeem popup zal verschijnen waar u de download locatie kan kiezen, of het document wordt automatisch gedownload naar en standaard locatie, afhankelijk van uw browser instellingen.