Volg onderstaande stappen om een bar-chart te downloaden in PDF van het aantal planaanvragen dat verwerkt is voor uw KLB zone per jaar.
  1. Log in via uw persoonlijke URL + gebruikersgegevens.
  2. Klik rechtsboven op "Rapportages"

3. Selecteer "Aantal planaanvragen (PDF)".

4. Een popup verschijnt met de PDF. Klik op het "diskette" icoontje om de PDF te saven.

5. Een systeem popup zal verschijnen waar u de download locatie kan kiezen, of het document wordt automatisch gedownload naar en standaard locatie, afhankelijk van uw browser instellingen.

6. Sluit de popup door op "CLOSE" te klikken:

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen 4 soorten planaanvragen:

• planaanvraag inv = het aantal planaanvragen waarvoor u betrokken bent. U heeft dus kabels en leidingen in de planaanvraag zone (of dichtbij de planaanvraag zone).
  • planaanvraag not inv = het aantal planaanvragen waarvoor u niet betrokken bent. U heeft dus geen kabels en leidingen in de planaanvraag zone (of dichtbij de planaanvraag zone).
  • studie ibv = het aantal studieaanvragen waarvoor u betrokken bent. U heeft dus kabels en leidingen in de planaanvraag zone (of dichtbij de planaanvraag zone).
  • studie not inv = het aantal studieaanvragen waarvoor u niet betrokken bent. U heeft dus geen kabels en leidingen in de planaanvraag zone (of dichtbij de planaanvraag zone).

Het aantal wordt per maand vermeldt in verschillende rijen.
  • De laatste kolom sommeert het aantal planaanvragen per maand, onafhankelijk van het type.
  • De laatste rij sommert het aantal planaanvragen per type, onafhankelijk van de maand.
  • De laatste cel (laatste rij, laatste kolom) toont het aantal planaanvragen verwerkt door KLIP Services in het huidige jaar.