U heeft reeds een account en wilt uw wachtwoord aanpassen? Volg onderstaande stappen:

1. Log in via uw persoonlijke url: http://KLBnaam.klipservices.be
  2. Klik rechtsboven op het mannetje en selecteer pas uw gegevens aan.

3. Vul eerst uw oude wachtwoord in, vul daarna uw nieuw wachtwoord in, en vul opnieuw uw nieuwe wachtwoord in ter controle.
    U moet een sterk wachtwoord gebruiken. Zo'n wachtwoord bevat minstens 8 karakter bestaande uit nummer + een teken + kleine + grote letters.

4. Druk op opslaan. U krijgt een bevestiging als het wachtwoord succesvol is opgeslagen.